2021 Brother Cycles Bigbro + Kepler Framesets

Het in het VK gevestigde Brother Cycles heeft zojuist hun 2022 Big Bro off-road adventure-frameset gelanceerd in nieuwe kleuren met verbeterde naafafstand. Pre-orders zijn nu open voor de Kepler allrounder frameset en het. Ontdek wat er nieuw is voor 2019 en hoe je er een kunt bestellen voordat ze verdwijnen.

Pre-orders voor de 2022 Big Bro, een in het VK gevestigde Brother Cycles, zijn vanaf vandaag om 10.00 uur GMT geopend. Er wordt verwacht dat ze snel verkopen. De Big Bro is gemaakt van 4130 chromoly-staal met dubbele butting. Hij kan worden gebruikt voor kleine merken en heeft ruimte voor banden tot 27,5 cm of 29 cm. Het beschikt over discrete dropper-routering, rekbevestigingen, voorzieningen voor drie flessen en drie-pack-bevestigingen op de 100 mm veringsgecorrigeerde stijve vork. Rijd hem met versnellingen of met één snelheid met zijn vervangbare steekassen met schuifassen.

Nieuw voor 2022, het wordt nu aangeboden in een gewaagde gele verfbeurt naast bosgroen van vorig jaar, en het heeft een Boost-afstand van 12×148 mm / 15×110 mm, waardoor het meer wiel- en bandopties biedt. Anders blijven de specificaties ongewijzigd. Prijzen zijn prijskaartje inclusief btw in het VK of voor klanten buiten het VK. De Big Bro is verkrijgbaar in vier maten: small (41 cm), medium (46 cm), large (51 cm) en extra large (56 cm). Framesets zullen eind maart beschikbaar zijn.

U kunt volledige specificaties, geometrietabellen en pre-orderinformatie vinden op BrotherCycles.com. Cass’ volledige recensie van Big Bro vanaf 2022 is ook beschikbaar.

Broerfietsen Kepler 2021

Pre-orders voor de 2022 Kepler frameset, hun grindmolen, super commuter, galactic tourer, zijn vanaf vandaag ook geopend. De prijzen zijn als volgt: De Kepler is dit jaar verkrijgbaar in metallic roze of groen. Het is ontworpen voor 700c- of 650b-wielen en kan een band van 700c x 45 mm of 650b x 48 mm verwijderen. De batches zijn gepland voor april en juli van dit jaar en framesets worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Meer informatie over de Kepler vind je hier.