Het Torentje

B&B in Wageningen

Beoordelingen van gasten

Lees wat eerder gasten van Het Torentje vonden van hun verblijf.

Aanbevolen

Super leuk verblijf, rustig buurt en mooie omgeving,gebruik gemaakt van de comfortabele fietsen om de omgeving te verkennen, kamers verzorgd en goede bedden, ontbijt heerlijk, 1 nacht tekort komen zeker nog eens terug. Een B&B die we aanbevelen!

Van harte aanbevolen

We hebben genoten van het luxe, gezellige en verzorgde verblijf in Het Torentje. Een super-heerlijk ontbijt, mooi ingericht huis in een mooie buurt, met fijne bedden. We sliepen met zijn drieën in de Bali-kamer en dat was prima. Ruimte genoeg. Ook hebben we gebruik gemaakt van de sauna en het bubbelbad... mmm, heel fijn. Met de geleende fietsen hebben we langs de Rijn gefietst en in de omgeving. Water, bos, kunst, alles was in de buurt.

Ik kan deze B&B aanbevelen!

Grote gastvrijheid

Hebben theaterbezoek aan Wageningen gecombineerd met overnachting in het torentje. grote gastvrijheid, stijlvolle inrichting, ontbijt met een krantje, alles dik voor elkaar.

Anja is kei-aardig en een gast-gastvrouw.

Een mooie ervaring

Door waterschade moesten we een paar dagen ons huis uit. Maar door het overnachten bij Het Torentje was dat absoluut geen straf. Een prachtig huis op een prachtige plek. En een goede verzorging door Anja en Harrie. Op vakantie in eigen stad werd zo toch een mooie ervaring.

Alles in perfectie

Wij hebben 1 nacht mogen genieten in de Bali kamer, we hebben heerlijk geslapen en wat een mooi pand in een mooie omgeving en alles in perfectie.

Heerlijk geslapen

Wij hebben heerlijk geslapen in de Bali-kamer van Het Torentje! Het was er heel stil en door de lichtkoepel boven het hemelbed schenen de sterren.

Het ontbijt was compleet en gezellig. Jammer genoeg had ik geen tijd meer voor een uitgebreid bad, maar de douche is ook prima.
Bedankt voor de fijne ontvangst, Harrie en Anja!

Prachtige uitvalsbasis

Anja, bedankt voor de fijne dagen. Je hebt een prachtig B&B, dat we graag bij anderen aanbevelen.

Een B&B,gelegen in een architectuurrijke straat en verbouwd met respect voor deze architectuur. Uitstekende bedden en een dito ontbijt, bezorgd door een enthousiaste gastvrouw. Het B&B is een prachtige uitvalsbasis voor fietstochten in deze mooie omgeving.

Genóten hebben we.

Dat bubbelbad had ik wel mee willen nemen, net zoals het ruime hemelbed. Maar vooral bedankt voor de attente gastvrijheid!

Geweldig mooie B&B

Wouw! Wat een geweldig mooie B&B! Heel veel succes en plezier met deze nieuwe onderneming.