Het Torentje

B&B in Wageningen

B&B Het Torentje Wageningen

Op loopafstand van het centrum en vlakbij de Rijn vind je B&B Het Torentje. Het Torentje is een luxe accommodatie met overnachtingsmogelijkheid voor max. 5 personen. Het gastenverblijf is ingericht op de bovenverdieping en dankt zijn naam aan het opvallende torentje dat het pand kenmerkt.

In een rustige buurt

Het Torentje is gelegen in een rustige buurt aan een niet-doorgaande weg. Het pand is begin 20ste eeuw gebouwd en heeft een prachtige rustieke sfeer. Deze karakteristieke bouw met mooie details geeft ook een extra dimensie aan de gastenkamers.

Van alle gemakken voorzien

Onze B&B is voorzien van alle gemakken en luxe van deze tijd zoals een fitness- en relaxruimte en een sauna. Verdere informatie hierover treft u onder het menu 'Faciliteiten' aan. 

In Het Torentje bevinden zich naast de 2 gastenkamers nog een kitchenette en een sfeervolle zithoek. Er is een luxe badkamer die gebruikt wordt door de gasten van beide kamers. Bij de woning is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wij verzorgen graag een heerlijk Continental of Engels ontbijt voor u. U kunt ervoor kiezen om te ontbijten op uw eigen kamer of in de kitchenette op het tijdstip van uw keuze. Bij mooi weer is ontbijten ook mogelijk op het terras. 

Een prachtige omgeving

Wageningen heeft een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Er staan 2 fietsen voor u klaar om de omgeving te ontdekken. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening. Meenemen van een lunchpakket is mogelijk.

Gastvrijheid en privacy

Onze missie voor de B&B is vooral het faciliteren van voorzieningen zodat onze gasten daar op hun eigen manier gebruik van kunnen maken. Hoewel we de ontmoetingen erg waarderen, willen we maximale privacy bieden aan onze gasten.

Prijzen en reserveringen

Hier vindt u onze prijzen. Reserveren kan door de gewenste aankomstdatum te klikken in de kalender en de gegevens aan te vullen of ons te bellen of te mailen. Wij nemen dan contact met u op.

Welkom!

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden naar B&B Het Torentje en dat we u binnenkort mogen ontvangen!